Warande 7 - 8501 Heule Tel. 056 36 28 02 info@vzwconstructief.be
1 2 3 4

Nieuw adres vanaf 2 oktober 2017:

Warande 7 - 8501 Heule

Welkom bij Werkatelier Constructief

Werkatelier Constructief vzw is een Sociale Werkplaats. We stellen mensen tewerk die gedurende lange tijd geen job vinden in een regulier bedrijf. De werknemers worden dagelijks gecoacht in het ontplooien van hun competenties, zowel op technisch als sociaal vlak.

Ons bekwaam team van instructeurs waakt er steeds over dat we kwaliteit afleveren. Met onze werkzaamheden richten we ons in hoofdzaak naar steden en gemeenten, vzw's, de sociale sector en ook, maar welliswaar in mindere mate, op de privé markt.

Wat hebben we u te bieden?

Interieur en Schrijnwerk. Levering, plaatsing en afwerking van ramen en deuren in hout, pvc of aluminium. Daarnaast verzorgen we alle maatwerk in meubilair en algemene inrichtingswerken. We zijn ook uw partner voor het plaatsen van valse wanden en uw isolatiewerk. We denken graag met u mee voor de realisatie van uw creatief idee.

Groenbeheer. Natuurbeheer, maaibeheer en landschapsbeheer. We zorgen voor het uitvoeren van kappingen en andere beheerswerken. Daarnaast behoort het aanplanten en onderhouden van hagen en heggen, bomen en bosgoed ook tot de mogelijkheden. We plaatsen constructies zoals omheiningen en gevlochten wilgenschermen. Ten slotte zijn we sterk in het milieuvriendelijk verwijderen van onkruid en bladafval.

Je wil kwaliteit, correcte afspraken en de (na)zorg voor de afgewerkte producten? Dan zijn wij uw geschikte partner.